Spring ToppLoppet med mig!

widget_250pixlVill du vara med i team ”Trend o träning” och springa ToppLoppet lördag 2 oktober? Jag ska springa/gå 5 km-sträckan med barnvagn (dubbelvagn dessutom, eftersom även min man är med och tävlar) så vem som helst kan hålla mitt tempo. Du väljer själv vilken sträcka du vill springa/gå, vi måste inte göra det tillsammans (även om jag uppskattar sällskap).

ToppHälsas nya lopp, ToppLoppet, är ett helt nytt maxat upplevelselopp, med 100% pepp, inspiration, musik, lust, fest och glädje. Läs mer om loppet här.

  • När: Lördag 2 oktober kl 14.00.
  • Var: Hagaparken i Stockholm.
  • Distans: Ett varv: 5 km eller två varv: 10 km (du väljer själv, oberoende av vad alla andra i laget springer).
  • Pris: 295 kr inkl moms (i anmälan ingår deltagande i loppet + en välfylld goodiebag hämtas ut efter målgång, olika presenter när man anmäler sig samt sju träningstillfällen med ToppHälsas egna löparcoach Caroline Kullberg (varje tisdag kl 19 i Hagaparken).
  • Anmälan: Skicka ett mail med ditt namn, adress, personnummer, e-post och mobilnummer till anna@trendotraning.se. Sista anmälningsdag är den 6 september.

Tillsammans gör vi det till en rolig löparfest! :)

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

2 Comments

  1. Jag hoppas på att kunna springa ToppLoppet, men eventuellt kommer jag och mina tjejkompisar ha ”tjejhelg” den helgen och i sådant fall funkar det inte. Jag hoppas att det blir en annan helg för mig och tjejerna så jag kan springa då.

    Härligt av dej att du kommer springa/gå med barnvagn!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *