Ben med Johan

johan_benIbland köra jag tillsammans med mina PT-kunder. Det är peppande för dem att se att även jag kan köra hårt och de får en sporre att inte vara sämre (samtidigt som JAG får en sporre att orka lika tungt). Idag var det Johan som fick en regäl genomkörarre för sina ben. Han är elitspelare i Täby badmintonklubb och behöver starka och uthålliga ben. En riktigt juste kille som älskar att träna hårt lika mycket som jag. Det blev ett bra pass, men inte med mina ”vanliga” övningar eftersom han skadat handen.

Vi körde:

  • Knäböj, 4 x 10, 80 kg
  • Liggande bencurl, 3 x 10, 30 kg
  • Utfall i smidthmaskin, 3 x 10, 60 kg
  • Benpress, 3 x 10, 120 kg
  • ”Rumpmaskinen”, 3 x 10, 35 kg
  • Benspark, 3 x 12, 45 kg

johan&annaInnan Johan kom hade jag kört utfallsgång med 20 kgs hantlar (4 x 22 reps) för jag brukar gilla att ta ut mig max. Men mot slutet av passet kände jag hur krafterna bara tog slut. Kroppen hade inte samma power som vanligt och jag tror jag vet varför.. (det stavas P.M.S.)

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

3 Comments

  1. Jeg kjørte knebøy 12 x 60 kg i går..80 klarer jeg (x 8) bare i Smithmch. Anna – you’re the strongest!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *