Barn på nytt

pulkakningAtt leka i snön är lika roligt för stora som små. Dessutom väldigt bra motion att springa upp i backarna. Vi har idag åkt pulka och spark – hur kul som helst. Hugo har blivit jätteduktig på att åka snabbt med sparken och vann över mig flera gånger..

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

One Comment

  1. Åh, så HÄRLIGT det ser ut! Leka i snön är verkligen som du skriver kul för både stora och små!! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *