Träningsmode

Hemmamys

hemmamysFinns det något skönare än att slänga av sig BHn, av med hårda jeans och åtsittade toppar för att hoppa i myskläderna. Så här snygg är jag i kväll. Avsminkad i långkallingar från Ullmax, stor urtvättad t-shirt från Levis och lång kofta från HM. Sen är det bara att hoppas på att inte få något oväntat besök..

Här kan ni se en annan mysoutfit.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  JoHo
  09 december 2010 at 21:42

  Hahhaa, känner igen mig HELT! Tar också av mig bh och byxor när jag kommer hem – trallar OFTA runt i långkalsonger eller mina fleecefodrade tajts… mmm, MYS!

  Och du ser SÅ pigg och fräsch ut, jag är imponerad :D

 • Reply
  JoHo
  09 december 2010 at 21:43

  Ps. Grattis på namnsdagen!! hoppas att den har varit mysig :) Ds.

 • Reply
  Katarina
  09 december 2010 at 22:48

  Ja, grattis på namnsdagen. BHn vill jag ha kvar, fast sporttop! Vanliga BH gillar jag inte längre. Blir så irriterad på all kliande spets och bågar.

  Du är så grymt snygg osminkad och allt. Så där ser inte jag ut kan jag säga….

 • Reply
  soffan
  10 december 2010 at 13:12

  OMG, du ser ju hur representativ som helst ut :) ! Du skulle se mig i mina områdeskläder ( det är alltså kläder som man aldrig skulle ha på sig utanför sitt eget bostadsområde, det lokala ICAt är gränsfall ;) ), jag ser inte klok ut :) .

 • Reply
  Karin - FitnessochHälsa
  10 december 2010 at 14:47

  Jag är precis likadan. Så fort jag kommer innanför dörren åker mysbrallan på och smycken och tajta kläder åker av! Min man gör likadan, vilket känns skönt. Det skulle vara jobbigt att ha en man som sitter med kostym och slips hemma i soffan medan man själv trallar runt i mysoutfiten!

  Ha en mysig kväll!

 • Reply
  Russin
  10 december 2010 at 15:31

  Jag måste bara säga att den nya frisyren klär dig otroligt bra!

 • Leave a Reply