Spark i magen

sparkimagenDet blir oundvikligt en hel del gravidsnack i bloggen just nu även om jag försöker hålla mig till träning. En innehållsrik blogg där du kan läsa ännu mer om träning för gravida och nyblivna mammor är Terese Spark i magen. Där kan du just nu även läsa min (och andras) berättelse om hur jag tränat/tränar under mina graviditeter. Kika in här.

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

One Comment

  1. Jag älskar din sida, men ärligt säga att du behöver mer för honom att övervaka dem som kommenterat med din bokföring

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *