God morgon lördag!

yoghurt_bananEn strålande vinterdag med -18° utanför fönstret. Jag laddar därför med extra mycket varmt te, kesella, blåbär, mussli, yoghurt, banan och hasselnötter. Nu ska vi ut och se om det går några bussar till SATS där jag ska träna lite styrka och barnen leka på MiniSats.

Vad ska du hitta på en dag som denna? Träna?

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *