Annas träning

Spegelfoto

spelgel_gravJag skröt så igår om att jag hade så bra ”blogg-utrustning”, men kan inte ens ta ett traditionellt bloggfoto mot en spegel. Skärpning Anna! Gjorde ett tappert försök vid mitt rygg/baksida axlar/biceps-pass idag och du ser ju resultatet. I vanliga fall fotar jag med självutlösaren på kameran.

Någon som har tips på hur man får till bra foton på sig själv mot spegeln?

För övrigt blev det ett riktigt bra träningspass. Jag hade gott om energi och barnen hade kul på MiniSats. Me like!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Karin - FitnessochHälsa
  19 februari 2011 at 17:06

  Jag är inte heller bra på att ta de där traditionella bloggfotona. Tycker också det är enklast att använda självutlösaren på kameran. Men, men, man kan inte vara bra på allt…

  Ha nu en härlig lördag kväll och resterande helg! Kram

 • Reply
  Katarina
  20 februari 2011 at 0:26

  Ingen blixt… :)
  Fast det här med att fota sig själv är inte lätt!

  Jag skulle vilja se min lilla datanörd med en symaskin, görandes små kaniner istället hahaha :D Vilken helomvändning. Fast det skulle säkert vara en bra extra inkomst. Jag ska föreslå! ;)

 • Reply
  Anna
  20 februari 2011 at 8:29

  Katarina – föreslå det! Kan finnas pengar att tjäna på alla galna mammor.. ;)

 • Reply
  malin
  20 februari 2011 at 19:48

  Att ta foton på sig själv mot en spegel är inte lätt… Idag när jag skulle ut och springa bad jag min syster att sköta det jobbet då hon glatt tog emot kameran ;) När vi väl var igång passade vi på att ta några ”veckans övning” bilder. Man får ju ta och passa på när man väl är igång och samtidigt får hjälp. Annars, precis som både du och Karin skrev, så fungerar självutlösaren alldeles utmärkt för bloggfoto.

 • Reply
  Nya kläder från Reebok - Fitness & HälsaFitness & Hälsa
  05 januari 2016 at 22:37

  […] perfekt att ta på sig efter ett träningspass eller att ha som myströja hemma. PS. Jag säger som Anna; det där med att ta bloggbilder framför spegeln är inte min grej… Men man måste ju testa […]

 • Leave a Reply