Mathavre Mix

mathavre_mixGoGreen har kommit med goda, färdigkryddade och smaksatta nyttigheter som finns i smakerna:

  • Mathavre Mix – Karl Johan svamp, morot, vitlök, persilja.
  • Couscous Mix – aprikoser, gojibär, solroskärnor, pumpakärnor, lök.
  • Bulgur Mix - äpple, paprika, lök, pumpakärnor.

Smakade godare än det ser ut.. :)
Smakade godare än det ser ut.. :)

Till dagens lunch testade jag Mathavre Mix som jag även blandade i ett ägg för en god krämig konsistens och extra protein. Till gjorde jag en sallad med tonfisk och det var riktigt gott. Lätt att laga, gott och nyttigt!

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

5 Comments

  1. If you are needing to produce alteration in an individuals llife, during i would say the Are typically Bodyweight peeling off pounds training course are a wide path within the direction of gaining any search. la weight loss 57949

  2. Is it fine to put part of this on my personal website if I post a reference point to this site?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *