Rösta i Bodystores bloggtävling

bloggtavlingSveriges bästa hälso/träningsblogg ska utses av Bodystore på deras Facebooksida och de behöver din hjälp att ta fram det vinnande bidraget. Rösta gör du genom att trycka på din favorits bild i albumet. Rösta här!

Och jag blir såklart extra glad om du röstar på just mig.. ;)

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

6 Comments

  1. Tack Kristin & Karin, vad ni är gulliga! :)
    Jag har knappast någon chans att vinna, men det är ändå kul styva med.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *