Från fria vikter till maskinparken

benspark_gravJag som i vanliga fall föredrar friviktsträning och funktionella övningar hamnar mer och mer i stabila maskiner. Där är buktrycket inte lika stort och jag belastar inte bäckenet. Känner dock att övningarna är långt ifrån så effektiva och tråkigt lätta, men bra just nu.

Dagens benpass var inte ens jobbigt och bestod av:

  • Enbens lårcurl, 4 set/ben
  • Benspark, 4 set
  • Lårcurl + höftlyft på boll, 4 set
  • Sittande lårcurl, 4 set
  • 30 minuter sittcykel

bollcurl_gravEnda funktionella övningarna i dagens benpass var lårcurl och höftlyft på boll. De är extra sköna och tunga som gravid.

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *