Tonfisk funkar alltid..

tonfisksallad..även på träningsfria dagar. Min lunch blev en tonfisksallad med broccoli, tomat, avocado, vinegrette och pumpakärnor. Till det knäckemackor med mjukost, avocado och ägg samt en apelsin.

Antingen gillar man tonfisk eller absolut INTE. Jag har turen att tycka det är gott och har alltid några bukar hemma. En burk tonfisk i vatten (ICAs) innehåller 37,5 g protein, o g kolhydrater och 0,75 g fett – alltså det optimala att äta för en som går på diet eller vill få i sig tillräckligt med protein.

Jag har hyllat denna konserverade fisk flera gånger förut och kommer garanterat göra det igen..


Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

2 Comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *