Skosnören för Barncancerfonden

adidas_silverDe här snygga Adidasskorna med silverränder och blå skosnören hade syster Mia på sig när vi brunchade igår. Att snörena är just blå är ingen slump utan Mia ville ge pengar till Barncancerfonden. Stadium har denna sneakerskampanj där olika färger på skosnörena representerar en organisation som får hela vinsten:

  • Blå – Barncancerfonden.
  • Gul – Star for Life.
  • Orange – SOS Barnbyar.
  • Rosa – Rosa Bandet.
  • Gröna, lila, svarta eller vita – vinsten slås ut på samtliga organisationer.

Vem vill inte ha piffiga sneakers och samtidigt skänka pengar till välgörenhet? MYCKET bra grej.

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

2 Comments

  1. Det håller jag verkligen med om! Jag har köpt ett sånt blått armband för Barncancerfonden, men det är så stort så jag använder det tyvärr sällan. Pengarna har ju dock gott till något nyttigt. Har du kollat in dom som ska cykla från Malmö till Paris för Barncancerfonden? Har skrivit lite om det:
    http://forandramig.blogspot.com/2011/01/inspiration.html

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *