Träning på Bosön

Bild från Bosöns hemsida: iof4.idrottonline.se

Vackra Bosön sommartid. Bild från Bosöns hemsida: iof4.idrottonline.se

En tur ut till Bosön med hela familjen hägrar. Mannen ska hjälpa några Svenska Ishockeyförbundets tränare med övningar, barnen får haka på och leka under tiden och jag ska utforska gymmet. Berättar mer senare.

Till något helt annat – du har väl röstat i Bodystores bloggtävling där ”bästa träningsbloggen” ska utses? Inte? Gå då in här och rösta. Gärna på mig också.. ;)

bloggtavling

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *