Andra bröllopsdagen

brollopsdag2I dag är det två är sen jag och min man gifte oss. Vad lycklig jag var då och vad lycklig jag är i dag! Bara ca 16 kg tyngre.. ;)

Älskar dig min man!

Anna - Trend o träning

Trend o träning är en av Sveriges största träningsbloggar med en skön mix av trender, övningstips, mode, kost och test av nyheter. Du får följa Anna Lissjanis liv med 4 barn och en karriär som frilansande personlig tränare, yogainstruktör, layoutare och illustratör. Ett brinnande träningsintresse, massor av inspiration, humor och allvar du bara inte får missa!

8 Comments

 1. Gratulerer så mye, Anna, Happy For You!

  Vackert bilde i snøen..du ER vacker..! Kult med vinterjakke, sko og kjole!

  (har svart på din Award i dag, se bloggen min!)

 2. Tack Kristin! :)

  Ja, vi hade ett härligt vinterbröllop i Jämtländska fjällen.

 3. Grattis, du var(och är) så vacker, som en vinterprinsessa!

 4. Grattis (i efterskott)!!!
  Vad vacker du är, som en isprinsessa! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *