Dagens tips inspiration Training

Sidoplanka 1 2 3

sidopl_nara

Hey Friyay!

Igen. Veckan har gått så fort, mycket eftersom det är nya rutiner och nytt att ta in i och med praktiken på Yogobe. Väldigt spännande och roligt, men som sagt energikrävande i början. Därför har jag inte hunnit/orkat filma något nytt, bara duktiga yogaexperter tillsammans med Yogobe, så idag får du nöja dig med stillbilder inför ”fredagsfysen”. Till senare har jag däremot planerat bjuda på yogafilm även här. Och film får du i ett intressant klipp om IBS tillsammans med ett smarriga recept inför helgen.

Men innan fredagsmys…

Sidoplanka 1 /Anna LissjanisSidoplanka 2 /Anna LissjanisSidoplanka 3 /Anna LissjanisSidoplankan är en av mina favoritövningar för cormusklerna. Den känns helt enkelt bra, det är lätt att suga in och dra ihop magen från sidorna, att variera och successivt öka svårihetsgraden på.

…happy fredagsfys!

P.S. Om du är sugen på fler coreträningstips kan du spana in den här filmen med 7 varianter av plankor. Lycka till! D.S.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  22 januari 2016 at 13:07

  Vilka underbara träningskläder du har!

  Tack för inspirationen:)

  • Reply
   Anna - Trend o träning
   22 januari 2016 at 13:22

   Karin – kläderna är från Röhnisch :)

   Tack snälla och ha en fortsatt fin fredag!

  Leave a Reply