Om

sidobild2014_2Trend o träning är en av Sveriges största bloggar med inriktning på träning och träningsmode men även kost, välbefinnande och familjeliv. Bloggen startades 2009, drivs av mig – Anna Lissjanis, och låg först på egen domän för att sedan flyttas till Aftonbladet Wellness ett år innan den hamnade här hos Bloggar om träning. Den har blivit rankad som en av de 20 mest inflytelserika träningsbloggarna av Twingly 2012 och 2013, samt nominerad till Guldhjärtat 2011, till Blog Awards 2012 och Finest Awards 2013 och 2014.

Jag som skriver är en Stockholmstjej från norra Jämtland som brinner för träning, hälsa och att inspirera andra till att må bra – både på in och utsidan. Inriktningen på bloggen är nyheter och trender inom träningsmode och träning, men jag delar även med mig av min vardag som 4-barnsmamma, recept och annat. Träning har varit en del av mitt liv från barnsben med allt från slalom till brottning, längdskidåkning, thaiboxing och bordtennis. Nu är jag mamma till 4 barn och två änglar med ett aktivt liv fullt av styrketräning, löpning, yoga m.m.

Hela mitt vuxna liv har jag arbetat inom träningsbranschen på olika sätt. Jag är  utbildad Personlig Tränare vid Personal Training School samt Lic. Eleiko PT, Bodypump- och Yogainstruktör och har läst Kostrådgivarutbildningen vid S.A.F.E. Education. Under 2012-2013 var jag med och grundade PT-onlineportalen pt+ där jag är delägare, liksom i företaget My Performance där jag bedriver min verksamhet med föreläsningar, arrangör av event och som PT mot företag och privatpersoner på Elite Rehab Studio.

klassikern

Utmaningar driver mig och mina största tävlingsmeriter är:

jag_kidsJag har även utbildning i Multimediadesign på Karlstads Universitet varav ett halvår Illustration vid Falmouth Collage of Art. Att måla och rita har alltid varit ett stort intresse (tillsammans med träning) och idag frilansar jag med uppdrag inom layout och illustration.

Privat bor jag i centrala Stockholm med en man i samma bransch och 4 barn. Kaos, ös och kärlek sammanfattar familjen Lissjanis bra ♥

Kontakt:

Samarbetspartners:

Jag samarbetar med ett flertal träningskläd- och skoföretag, men även andra enligt överenskommelse. Kontakta mig gärna vid intresse.