Tränings illustrationer

 

backen_illFörutom träning har jag alltid gillat att rita och måla. Under min utbildning i Multimediadesign vid Karlstads Universitet läste jag en termin illustration vid Falmouth College of Art, och jag har jobbat gjort endel jobb som konsult inom detta. T.ex. biler till reklamafischer, skyltar och illustrationer till bl.a. Fitness Magazine (f.d. Womens Health, bild nedan) och boken Stark glad gravid (bilden av ett bäcken till höger).

Vill du beställa en illustration/tavla? Det behöver inte vara träningsbilder – jag målar även landskap, barnboksillustrationer och annat. Kontakta mig på trendotraning@gmail.com

magmusklersidan.muskl

roddpump2kick

10 Comments

  1. Vilka snygga! Tar mig friheten att lägga upp en på min blogg och tipsa om din blogg, säg till om du har några invändningar mot detta. Bra blogg ockå förstår du då att jag tycker!! Lycka till!

  2. Tack desamma! Vad glad jag blir. Tycker din blogg är jättebra oxå som du kanske förstår enligt mina länkar..

  3. Tack Karin! Jag kikar in på din blogg. Jättefin! En blogg i min smak :)

  4. Du är verkligen duktig! Väldigt fina illustrationer. Nu får jag nästan slita mig ifrån datorn, jag har fastnat i din blogg ;)

  5. Gulliga du! Tack Katarina. Din blogg är också grym. Du skriver jättebra. KRAM!

  6. Det skulle ju också kunna vara ett sätt att integrera… Jag brukar också teckna, hade tidigare en teckningsblogg men tröttnade eftersom ja. Det fanns ofta inget nytt att uppdatera med, inget hände, osv. :p Men kanske skulle jag kunna göra lite träningsillustrationer och fortfarande ”be on topic”.

    De anatomiska illustrationerna du har gjort är riktigt snygga! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *